midng.blogg.se

New

Publicerad 2013-03-11 08:43:05 i Shopping,

Fick en BB cream av mamma i lördags och ska testa den idag. Kletade nyss ut lite i ansiktet och hittills verkar den bra. Någon som vet om den är bra?

Sunday

Publicerad 2013-03-10 20:42:05 i Emma,

Tjaaaaba.
Gårkvällen var väldigt mysig. Kollade bio med mamma och sen blev det melodifestivalen. Somnade rätt tidigt och vaknade kvart i åtta i morse... Har legat hemma i soffan hela dagen och lyssnat på musik, målat naglarna osv. Vid halv sex åkte jag och Danne iväg och övningskörde vilket gick skit bra! Sen blev det kebabpizza till middag så nu är jag proppmätt... Ska kolla tv och göra te. Riktig myshelg Hihi.

Bild från igår

-

Publicerad 2013-03-09 15:21:56 i Emma,

Hallihallå! Är hemma nu efter en mys dag på stan. Vi fikade och shoppade lite. Är på jakt efter en klänning i en fin färg men finns knappt några alls ute i butik nu... Jaja. Ikväll blir det tacos sen bio och senare mello. :)

Myslördag

Publicerad 2013-03-09 12:10:27 i Emma,

Nu ska jag och mamsen iväg till stan ett tag. Blir en prommis dit. Ha en bra lördag! Pussar

Mamma helg

Publicerad 2013-03-08 18:59:07 i Emma,

Hej på er!
Käkade precis middag och ska snart göra lite efterrätt med mamma. Efter skolan idag åkte jag hem till Camilla och lämnade lite saker. Sen åkte vi in till stan och kollade lite. Åkte till mamma halv fyra och var framme halv fem. :)
Hoppas ni får en bra fredagskväll. Puss

73

Publicerad 2013-03-08 18:55:17 i Shopping,

Köpte den hör snygga tröjan idag! Perfekt till vad som helst när som helst. Från bikbok.
(Har gjort illa handen på idrotten, därav det snygga bandaget haha)

Vårkänslor

Publicerad 2013-03-07 14:43:35 i Emma,

Hejhejhej!
Blir lite konstig uppdatering nu när skolan börjat, men men ni får vänja er. Idag så har jag vart i skolan från åtta till ett ungefär. Bytte ut mitt matkort till matsal istället idag och jag är väl rätt nöjd, än så länge. Idag blev det iaf pannkakor vilket var mumsigt. :) Är hemma nu och käkade lite mellis och ska plugga. Senare ska jag nog träffa Fabian och Simon. Var jätte länge sen!!! Men jag uppdaterar mer senare.

Lycklig

Publicerad 2013-03-05 18:36:10 i Emma,

Är så jävla glad över att min tand är fixad! Som några kanske inte visste så har jag missfärgningar, av någon anledning, på tre tänder. På ena tanden (den bredvid min framtand) blev fläcken brun. Nu är den nästan helt borta och jag är hur glad som helst!!!

Powerwalk

Publicerad 2013-03-05 16:05:28 i Emma,

Hejhej! Har ni haft en bra tisdag?
Min har vart sådär.. Morgonen började med att jag vaknade en kvart innan jag skulle gå till bussen. Skyndade mig jätte mycket och hann som tur var. Skolan var bara allmänt seg och jag var hungrig hela dagen haha. När jag kom hem tog jag en pw direkt. Hur skönt som helst! Sen har jag vara duschat och nu ska jag kolla på serien Vampire Diaries. :)

Candy

Publicerad 2013-03-04 21:44:28 i Emma,

Har suttit vid datan och städat rummet medans jag inte bloggat. Pappa kom hem med massa godis som jag nyss proppat i mig hehe. Ska ta en dusch nu och sen krypa ner i sängen! Sköööönt.
God natt och sov gott alla, pussar!

Happy

Publicerad 2013-03-04 17:16:24 i Emma,

Tjatjatja.
Första dagen i skolan på fyra veckor var helt okej faktiskt. Förutom att det krånglade med maten som vi skulle beställa. Åkte en kvart tidigare från skolan för att jag skulle till tandläkaren. Det gick super bra!!! Var nojjig hela dagen över att jag skulle behöva ta bedövning, vilket jag slapp. Grät flera gånger innan jag ens kommit dit haha. Käkade precis middag och nu ska jag mysa med min bebi som kom hem idag! ❤

Monday

Publicerad 2013-03-04 06:55:32 i Emma,

God morgon!
Jag kom upp, haha trodde inte jag skulle orka.. Är helt klar nu så väntar på att bussen ska gå. Slutar runt två och ska till tandis direkt efter skolan. Är jätte nervös! Ska ta bort mina fläckar som jag har på tänderna, eller iaf den ena...
Ha en bra måndag i skolan/jobbet eller kanske hemma. Puss!

Natti natti

Publicerad 2013-03-03 22:11:13 i Emma,

Nu lägger jag huvudet på kudden och somnar säkert när som helst. Även fast jag inte gjort något idag så är jag trött... I morgon ska jag upp klockan sex, weho. Hoppas verkligen att jag kommer upp också.. Jaja, god natt! ❤

Sunday

Publicerad 2013-03-03 17:31:09 i Emma,

Tjaaaaa, har legat i soffan hela dagen och kollat på en serie jag precis laddat ner. Gjorde middag för ett tag sen som nu står i ugnen.
Gårdagen var helt okej. Jag Emma och Camilla var hemma hos mig till ett tag och senare drog vi till Adam i svartbäcken. Bilder kommer sen. :)

Yesterday

Publicerad 2013-03-02 13:51:24 i Emma,

Hej på er!
Igår så käkade jag middag hos farmor. Det blev fiskgratäng och sen äppelpaj med frukt till efterrätt. Lite senare på kvällen gick jag över till Niklas där några var. Var där hela kvällen och spelade tv spel, körde beerpong osv. Var hemma runt två ungefär och somnade nästan direkt. I morse gick jag upp runt elva och gjorde frukost. Ska snart städa lite och sen vänta på Emma som kommer senare. :)

1 mars

Publicerad 2013-03-01 12:48:00 i Emma,

Hejhej!
Igår hade jag en mysig dag på stan med Emma och Sofie. Vi åkte skridskor i Kungsträdgården och käkade lunch och fikade. Var hemma runt fem och då bakade jag kladdkakemuffins och åt middag. Senare på kvällen åkte jag och Felicia till Jennifer (min kusin och hennes syster) och hälsade på. Var hemma hos Felicia runt halv elva igen och titta på film. I morse vaknade jag runt halv tio och kunde inte somna om. Fick skjuts av Anders till brandbergen där jag hämtade mina nya skor och sen fick jag skjuts hem. Har ätit frukost och ligger i soffan nu och kollar på tv. :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela