midng.blogg.se

Praktik dag 1

Publicerad 2013-09-30 15:49:05 i Emma,





Några snygga egopics tagna nyss

Hejsvejs! 

Usch vilken tråkig dag jag har haft.. När jag kom till praktiken så fick jag sitta och vänta jättelänge på nån kille. Sen har jag endast stått i kassan idag. Knappt nåt folk så det var rätt segt.. Men men, har iaf bra tider, 10-15 varje dag. Snart ska jag packa lite för att senare ska jag möta Simon och åka till hans mamma.

Monday

Publicerad 2013-09-30 08:20:32 i Emma,

Hej på er!

Igår jobbade jag hela dagen på nya jobbet. Ett caffe i stan, vet inte om jag nämt det. Men iaf, jobbade från 10-20 så jag var rätt trött när jag kom hem.. Hade inte heller något internet så därför blev det ingen bloggning. 

Den här veckan börjar praktiken... Hatar praktik. Ska vara på wayens coffe i fyra veckor.. Bläää. Men men, snart fyller jag år och efter praktiken är det höstlov. Så livet är inte så jobbigt! ;)
Min lunch igår på jobbet, mums!

Lyx

Publicerad 2013-09-28 14:17:33 i Emma,

Är knappt några kunder här just nu så jag passar på att blogga lite. Har fått en gratis latte och nyss kom Natalie in med en nybakad bulle från hennes mamma! Så himla snäll är hon! Vilken lyx jag har hihi. Den här dagen är nästa för lugn... Vill bara åka hem nu. Men snart får jag det! 

Work

Publicerad 2013-09-28 10:52:56 i Emma,



Hejhej!

Står på jobbet just nu och suktas av alla nyheter vi fått in... Vill ha allting! Jobbigt... Men jag ska inte köpa något, ska shoppa massor i London istället! Slutar 15 och då åker jag hemåt och senare blir det middag med Simon. 

Ha en bra dag!

Friday

Publicerad 2013-09-27 21:16:16 i Emma,

Äntligen fredag!
Den mest älskade dagen är äntligen här. Började dagen med att vakna upp brevid min älskling. Började skolan klockan åtta och efter det åkte jag till tc för att möta Siri och Camilla. Vi tog pendeln hem till Jenny där vi myste med först lite plugg och sen tacos och godis. Sitter på bussen på väg hem nu iaf. Upp och jobba tidigt i morgon bitti..

Till dig som undrade vilken skolan vi går i - Vi alla går i samma skola. JENSEN södra. Tycker den är helt ok faktiskt. Om man är van vid att plugga mycket hemma är det en bra skola eftersom att vi går "halv dagar". 

Torsdag

Publicerad 2013-09-26 22:26:00 i Emma,

Hola!
 
Dålig uppdatering idag I know hehe. Men har haft fullt upp hela dagen. Skolan har vart lite stressig och vi slutade dessutom senare än vad vi brukar. Åkte direkt hem till Simon och efter nån timme mötte vi Emma åkte vi hem till Fredrik där han och Felicia var. Senare kom också Nicola. Vi sex bokade en resa till LONDON!!! Tror ni att jag är taggad? Ska bli så himla roligt och mysigt. Värsta kärleksresan, tre par i en storstad haha! Längtar ihjäl mig.
 
 
 
Runt nio åkte jag och Simon till Vendelsö kök o bar och åt middag innan vi gick hemmåt. Just nu ligger han och spelar fifa (som kom ut idag)... Han har redan spelat i över 7 timmat på dagen, förstår inte hur han orkar... Själv ska jag plugga lite innan jag lägger huvudet på kudden. 
 
 

Oups

Publicerad 2013-09-25 19:43:46 i Emma,

Satte på Gossip Girl efter förra inlägget och glömde helt bort tiden och att jag har plugg att göra. Oups... Jag är verkligen expert på att skjuta upp saker hela tiden. Ska börja lite smått nu innan jag möter Simon och fortsätter plugga hos honom. 

16.48

Publicerad 2013-09-25 16:48:00 i Emma,

Hola!
 
Som jag skrev förut så hade jag en dålig morgon... Men dagen blev bättre, precis som jag önskade att den skulle bli. Drog som sagt till frisören efter skolan och kapade några centimeter. Hatar egentligen att gå till frissan men den här gången kändes det okej. Efter det blev det lite shopping. Hittade äntligen ett par jeans, mörkblåa. Köpte också en stickad v-ringad tröja och en kjol. Har precis kommit ut från duschen och ska äta kesella med varma hallon och passionsfrukt. Det har blivit en favorit igen! Åt det jämt förut.
 
 

Onsdag

Publicerad 2013-09-25 16:21:52 i Emma,


Fick ett ryck efter skolan så jag drog och klippte mig lite spontant


"God" morgon

Publicerad 2013-09-25 09:19:14 i Emma,


Jag och min älskling i morse

Hej på er! Min morgon har varit stressig och jobbig. Hoppas på att dagen blir bättre... Sitter i skolan just nu och har lektion. Slutar halv ett idag och då ska jag direkt hem och plugga. Roligt roligt.

Natti

Publicerad 2013-09-24 21:46:24 i Emma,

Nu ska jag gå över till pojken min. Vilket tar ungefär 5 min, så jäkla skönt! Ska fortsätta titta på Gossip girl, hehe, och mysa såklart! 
Godnatt 👄


Xoxo

Publicerad 2013-09-24 20:29:53 i Emma,



Har så mycket liv så ska kolla om Gossip Girl. Lovely! Xoxo

Vad har jag gjort?

Publicerad 2013-09-24 17:24:45 i Emma,

Jaha, vad har hänt sen det senaste inlägget då?
 
Sist jag bloggade var då när jag fått reda på att jag fått sommarjobb! Så några dagar efter skolavslutningen började jag jobba och har gjort det hela sommaren. Ska jobba där en gång till i september innan jag säger hejdå till boden (där jag jobbar). Vad har jag mer gjort..? Egentligen inte mycket alls. Mitt sommarlov har inte varit det bästa om jag säger så. Men jag har umgåts mycket med vänner, solat en del, jobbat, jobbat och jobbat. Sommaren har gått så otroligt fort... Det är redan höst och snart oktober. Men det gör mig inte något! Tycker om hösten väldigt mycket, plus att jag fyller år! Om exakt 24 dagar faktiskt, hihi. 
 
Det bästa med den här sommaren var att jag fann min prins, Simon. ♥ Han gör mig så lycklig! 
 
 

TILLBAKA!

Publicerad 2013-09-24 17:05:42 i Emma,

Tänker ge bloggen en andra chans nu. Hoppas verkligen att mina läsare kommer tillbaka också hehe. Har försökt att komma in på bloggen ett bra tag nu (hade nämligen glömt lösenordet och användarnamnet, klanting haha) men nu kom jag in! Anledningen till att jag börjar blogga igen är för att jag verkligen saknade det! En till anledning är för att jag vill lägga ut alla mina tusen egobilder någonstans, haha! Nejdå, men det ska bli kul att komma tillbaka iaf! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela