midng.blogg.se

God morgon

Publicerad 2013-10-23 08:42:36 i Emma,


Nyss

Hej på er och godmorgon!
Sitter och äter frukost just nu ensam.. Som vanligt. Haha , så himla tråkigt! Ska snart börja göra i ordning mig och sen åka till praktiken. Fy vilket hemskt väder det är idag... Smart som jag är så tog jag med skinnjackan till Simon igår, jaja det får funka. Har inta direkta planer idag får se vad som händer. Om det är sånt här väder så vill jag bara hem och krypa mer under täcker och titta på Gossip girl! 

God morgon

Publicerad 2013-10-22 08:47:16 i Emma,

Sitter och äter frukost helt ensam, så tråkigt... Simon är ledig idag så han ligger och sover, lyx! Ska snart åka mot praktiken. När jag slutat ska jag hem och tvätta lite tror jag, får se. 

Ha en bra dag! 

Äntligen 18

Publicerad 2013-10-21 08:18:24 i Emma,

Hej hej hej!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag iaf haft! Dock så har den gått väldigt fort... I fredags var det som sagt min födelsedag. Då var jag hemma hela dagen med Simon och på kvällen åt vi Vapiano med Mamma, Danne, mina systrar och Christine. Sen åkte jag och Simon till Fabiana resturang och drack lite mesans vi väntade på Fabian. I lördags var det full rulle hela dagen. Från klockan tre och framåt hade jag massa gäster. Runt tio åkte jag och det andra 18-åringarna in till stan för att gå ut. Hade en väldigt bra kväll faktiskt! Är så nöjd med allting och äntligen är jag 18!
Jag och Elin ute i lördags

 

17 oktober

Publicerad 2013-10-17 21:53:23 i Emma,

Hej friends!

Dagen idag på praktiken har vart roligt och det gick snabbt. Efteråt är jag slutat mötte jag Simon som skulle köpa en skjorta. Just nu sitter vi i soffan och kollar på tv med hans mamma och lillebror. 

Snart är det min födelsedag!!!! Är så himla glad just nu! I morgon blir det middag i stan med mamma, Danne, Simon och mina syskon. 

Lär inte blogga så mycket i helgen, så ha en bra helg! Puss 

2 days left

Publicerad 2013-10-16 19:49:08 i Emma,

Heeeejsvejs!

Idag efter praktiken åkte jag hem och kollade ett avsnitt av Gossip girl, hehe. Senare runt halv fem åkte jag med pappa och Lollo till maxi för att handla allting inför lördag, då jag ska ha gäster hela dagen lång. Köpte lite rosa dekorationer och mamma ska fixa rosa tårtor där det står "Emma 18"! Hihi, är så taggad inför hela helgen! 



Outfit

Publicerad 2013-10-15 14:39:42 i Outfit,



Såhär ser jag ut idag

Är på väg till Emmie nu för att fixa mina naglar. Hörs sen! 

Good morning tuesday

Publicerad 2013-10-15 08:46:03 i Emma,

Sitter i soffan med lite kaffe och ska snart göra i ordning mig inför praktiken. Är så himla trött idag så jag hoppas att dagen går fort. Slutar halv tre och runt tre ska jag till Emmie för att göra mina naglar fina till min födelsedag, som är im tre dagar! Längtaaaar! Nej, nu måste jag skynda mig. 

Ha en bra dag ❤️

Helt slut

Publicerad 2013-10-13 18:48:01 i Emma,

Alltså, att jobba tio timmar är inte riktigt min grej... Är helt slut i kroppen.

Slutar om en timme, vilket ska bli hur skönt som helst! Åker direkt hem till Simon och slänger mig i hans säng. Haha, jag orkar inte stå upp längre... I morgon väntar praktiken igen. Två veckor kvar bara sen är det lov, så skönt! Jaja. Bloggar mera i morgon. 

Pussar 


Frukost

Publicerad 2013-10-13 10:05:36 i Emma,


Har precis ätit frukost här på jobbet och nu blir det jobba i 10 timmar. Ttyl

The conjuring

Publicerad 2013-10-13 08:29:30 i Emma,


Igår blev det bio med Felicia Emma Simon och Nicola. Vi såg The Conjuring.  Fy vilken läskig film alltså! Det var dock en väldigt bra skräckis men usch va äcklig den var... 

Ligger brevid Simon i sängen just nu och ska snart åka iväg till jobbet... Vill inte, orkar inte. Men men. 

Ha en bra söndag! Puss

Höst

Publicerad 2013-10-12 13:45:31 i Emma,

Till alla er som kommenterat - Jag svarar i till er i kommentarerna! Så ni inte tror att jag ignorerar er. Hihi, kul att ni kommenterar!

Hösten är min favorit årstid, efter sommaren dåra. Den är så mysig. Det är varmt men ändå lite kallt. Det är fina färger på träden och det är så fint när löven faller ner på marken. 



Sjuk

Publicerad 2013-10-12 13:26:00 i Emma,

Hejhej. Har gått och blivit sjuk.. Så typiskt att bli det till helgen och några dagar innan min födelsedag. Hoppas att jag mår bättre snart! Är på väg vem från Simon just nu iaf. Ska hem och kolla Gossip girl och dricka te. Igår hade jag praktik till halv tre och efter det åkte Simon med mig till farsta sen vidare hem till honom. I morse kollade vi på en film och nu ska han iväg så jag gick hem. 

Bild från i torsdags

Sleepy

Publicerad 2013-10-10 18:33:58 i Emma,

Hejsvejs. Ligger i sängen och är hur trött som helst... På praktiken idag var det rätt mycket att göra och jag var helt slut när jag kom hem, även fast jag endast var där i tre timmar. Somnade framför Gossip girl för nån timme sen och vaknade nyligen. Snart ör det middag och senare kommer Simon! :) 

-

Publicerad 2013-10-09 21:02:15 i Emma,

Sitter och väntar på Simon som ska komma med bussen vilken sek som helst. Kvällen spenderas hos honom. Ska bli så jäkla skönt med sov morgon! Kan åka en och en halvtimme senare än vad jag brukar. 

Btw, beställde en klänning till min födelsedag hör om dagen och var jättenöjd osv osv. Så får jag ett mail idag om att den inte finns?!?! Åh blir så arg... Tyckte den va så fin. Jaja.

Outfit

Publicerad 2013-10-09 19:44:24 i Outfit,


Hehe bra fantasi jag har
Likadan tröja som igår fast en vit, dock inte min. Också från bikbok, 199:-

Wednesday

Publicerad 2013-10-09 19:42:59 i Emma,

Hej på er!

Den här dagen har gått väldigt snabbt måste jag säga. Började halv tio i morse och stannade kvar lite längre än halv tre idag för att jag höll på att sortera smycken. Men det gör mig inget, får börja elva i morgon så det är skönt! Har inte gjort mycket alls idag. Städade u rummet lite och resten av tiden har gått åt till att kolla Gossip girl. Är helt fast!


Gossip girl

Publicerad 2013-10-08 17:16:11 i Inspiration,

Har fastnat för Gossip girl igen och älskar verkligen deras kläder och accessoarer. Det här diademet från bikbok påminner om Blairs stil i Gossip girl haha. Det var rätt snyggt och "elegant" men inget jag skulle bära dock! 

Oups

Publicerad 2013-10-08 17:03:02 i Emma,

Hehe ojsan hade helt glömt bort bloggen!

Hej iaf! Just nu ligger jag i sängen och tänker på hur lycklig jag är. Är så himla glad över allting! Har fått en roligare praktik nu också! Var inte alls nöjd med Waynes coffe så nu är jag tillbaka på bikbok där jag var i våras. Trivs så bra där så det känns liksom roligt att åka dit varje morgon. Nu tänkte jag göra lite tidsinställda inlägg, har inget bättre för mig! Hihi



Sunday funday

Publicerad 2013-10-06 12:47:51 i Emma,

"God morgon!" 

Igår så var det som sagt lite stressigt för mig... Det var väldigt mycket folk på jobbet och direkt efter jag slutat sprang jag mot pendeln. Var hos Emelie strax innan nio och var där i några timmar. 

I morse låg jag och mös med min älskling innan han åkte till jobbet vid elva. Har inga planer idag, hade tänkt att åka till farsta en snabbis men det orkar jag inte idag.. Får bli en lugn söndag istället!
Bild från igår

Stresslördag

Publicerad 2013-10-05 18:16:12 i Emma,

Hejsvejs! 
Är helt slut.. Denna dag har verkligen vart stressig. Jättemycket folk har det vart idag. Men det är kul, och det får tiden att gå snabbare. Har bara två timmar kvar innan jag äntligen får åka. Ska till Emelie ikväll och fira henne för att hon fyller 18 år idag! Grattis snygging! Hela kvällen spenderas där och senare hoppas jag att jag kan möta upp min älskling. Kommer sova så gott i natt efter den här dagen...

Bild från i morse, en väldigt trött Emma 

God morgon

Publicerad 2013-10-05 09:20:35 i Emma,

Hade en väldigt mysig fredag igår med min underbara. Vi tittade på film och myste hela kvällen. Vaknade runt åtta i morse och gick och duschade halv nio. Sitter och äter frukost just nu framför tv'n med Alfons, deras hund. Börjar klockan tolv så måste åka runt elva ungefär. 

Hörs later 



Fredagsmys

Publicerad 2013-10-04 17:21:45 i Emma,

Har suttit och kollat klänningar till min födelsedag ett tag men hav nyss upp.. Finns verkligen inget! Har lite panik eftersom att det bara är två veckor kvar tills jag fyller år. Men men, hittar säkert något någon dag. Snart ska vi gå och köpa middag, blir troligtvis sushi för min del. Ikväll ska vi bara mysa, jobbar i morgon så ska upp hyfsat tidigt. 

Hör sen ❤️

Till hösten och vintern

Publicerad 2013-10-04 15:30:06 i Tips,


Till hösten

På hösten tycker jag att att det är snyggt med en tunn dunjacka eller en längre kappa som täcker hela rumpan. Till båda jackorna är det snyggt att använda päls eller bara en tunnare sjal.
Väster - Nelly.com Höger - H&M



Till vintern 

Då det är dags för vinter igen tycker jag att det är snyggt med en stor jacka med en stor päls. Antingen en som går ner över rumpan eller en som går precis ovanför. Båda allternativen är snyggt!

Båda jackorna är från Svea, finns på Nelly.com

Friday

Publicerad 2013-10-04 15:12:03 i Emma,

Hello! Äntligen fredag. 


Igår och idag tog jag ledigt från praktiken. Det är så tråkigt så jag vill ej vara där.. Har inte gjort något speciellt varken igår eller idag. Just nu är jag hemma hos Simon iaf och bara gardet lugnt. 

Någon frågade om jag kunde göra ett inlägg där jag tipsar om höst och vinterjackor. Självklart kan jag göra det, så håll utkik för snart kommer ett inlägg om det! 

Puss

My day

Publicerad 2013-10-02 17:36:38 i Emma,

Den här dagen har vart himla seg.. Knappt något folk alls på cafét (där jag praktiserar) så dagen har gått jättelångsamt. Var hemma runt halv fyra och käkade en liten minilunch. Snart kommer pappsen och hämtar mig, vi ska möta Lollo i sickla för att kolla soffa. Senare åker jag hem till min pojk och myser. ❤️

Hoppas ni haft en bra dag! 


Tröttis

Publicerad 2013-10-02 09:23:22 i Emma,

God morgon. Vaknade knappt av Simons alarm i morse, var så himla trött. Istället vaknade jag strax efter åtta av mitt eget alarm. Sitter just nu framför tv'n och har precis ätit frukost. Snart ska jag göra iordning mig och åka till praktiken. Vi hörs mer under dagen. Puss 

22.35

Publicerad 2013-10-01 22:35:02 i Emma,

Heeeejsan kompisar!

Hemma hos Simon blev det goda hamburgare som Isak hade lagat. Klockan nio var det fotboll som gällde för Simon (på tv'n alltså) så jag och hand mamma tittade på Hollywood fruar istället! Nu ska vi strax krypa ner i sängen och mysa. God natt! ❤️

Hola

Publicerad 2013-10-01 18:35:58 i Emma,

Slutade praktiken klockan tre och efter det gick jag i centeum ett tag innan jag mötte upp Emma för en sen lunch/fika och lite shopping. Om en kvart ska jag möta Simon och gå hem till honom. Där spenderat jag hela kvällen och även natten också.

Ttyl :*

Woopwoop

Publicerad 2013-10-01 13:08:53 i Emma,


Coola jag nyss

Fy satan vad tråkigt jag har.. Inge folk alls idag. Eller okej inte bokstavligen men ja, har kanske vart 15 st här, om ens det. Står typ och stirrar ut genom fönstret och blir asglad så fort någon kommer. Men nu är det bara en timme och femtio minuter kvar. 

Hoppas ni får en bra dag! 

Tuesday

Publicerad 2013-10-01 09:08:20 i Emma,

God morgon!

Igår åkte jag och Simon till hans mamma och åt middag. Senare åkte vi till gudö där vi blev upphämtade av Elin och Fabian. Vi åkte först till ica och handlade lite gott och sen vidare hem till Elin och myste med hennes lilla valp Molly och tittade på film. Vi var hemma runt tolv ungefär och somnade direkt. Just nu sitter jag och myser med Alfons i soffan. Ska strax göra i ordning mig och sen åka mot praktiken...


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela